Team

(Persoonlijk) Contact opnemen

Hier stellen wij u onze specialisten voor. Voor vragen over Simytech, personeel inlenen, of een project uitvoeren, aarzel dan niet om contact met uw specialist op te nemen. Yucel, Mustafa, Ibrahim, Metin, Jan, Velzen-Noord, Bert en Ülkü staan dagelijks voor u klaar!


Yucel Simsek - Directie

JanYucel is als eigenaar-directeur niet alleen belast met de dagelijkse leiding van Simytech, hij neemt ook actief deel aan het personeelsbeleid en hij ziet tevens nauwgezet toe op de planning. Als voormaling QA/QC (EWS) van Stork Ketels kent Yucel alle facetten van thermische energieopwekking en de metaalindustrie. Voor uw technische, commerciële of beleidsmatige vragen is Yucel uw eerste gesprekspartner.

Telefoon   06 513 25 314
E-mail   simsek.y@simytech.nl

Mustafa Simsek - Projecten

Adjunct-directeur en primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten, van opdrachtfase tot oplevering. Mustafa verdiende zijn sporen in de techniek, waar hij bij Stork Ketels is opgeklommen van lasser tot projectleider. Als er sprake is van hoogwaardig en tegelijk gecompliceerd laswerk, of exotische materialen, dan wil Mustafa zelf nog eens de TIG-toorts ter hand nemen. Heeft u een technisch project en wilt u eens vrijblivend van gedachten wisselen, dan staat Mustafa u met alle plezier te woord.

Telefoon   06 290 56 177
E-mail   simsek.m@simytech.nl

Ibrahim Simsek - Planning

Dit is de junior van Simytech, maar door de wol geverfd in techniek, planning en administratie. Wanneer u personeel wilt bestellen of vragen heeft over ons personeelsbeleid dan is Ibrahim de aangewezen persoon om u te woord te staan. Ibrahim weet hoe het werkt op de bouw en hij heeft tegelijk dagelijks contact met onze flexwerkers. Wanneer je een baan zoekt bij Simytech, dan kan Ibrahim je alles vertellen. Bellen dus!

Telefoon   0612 22 55 22
E-mail   simsek.i@simytech.nl

Metin Unal - Back Office en ARBO

Als rots in de branding bestiert Metin de back-office van Simytech. De personeelsadministratie valt onder de verantwoording van Metin; inhoudelijke vragen over personeel -bijv. documenten- stelt u daarom het beste direct aan Metin. Een andere hoofdtaak van Metin is het veiligheidsbeleid, zowel voor het uitzendbureau (VCU) als voor de industrieservice (VCA). Ook verzorgt Metin de operationele kant van opleidingen en trainingen. Tenslotte is Metin onze ARBO-functionaris. Uw vragen over personeelsdossiers of veiligheid kan Metin u rechtstreeks beantwoorden, net zoals vragen of wensen over opleiding en training. Ook voor ziekmeldingen of ongevallen direct contact opnemen met Metin!

Telefoon   0642 44 34 04
E-mail   metin@simytech.nl

Jan Haveman - Lascoördinatie, QA/QC

JanVoor de tak industrieservice speelt Jan een centrale rol, met als hoofdtaken werkvoorbereiding, lascoördinatie (IWT) en operationele uitvoering. Om feeling te houden met de praktijk is Jan ook dikwijls actief als voorman, uitvoerder of QA/QC. Vanwege zijn passie voor automatisering en IT neemt Jan ook veel van de automatisering bij Simytech voor zijn rekening. Voor al uw technische projecten of vragen op lastechnisch gebied is Jan u met raad en daad tot dienst.

Telefoon   0634 757 337
E-mail   haveman.j@simytech.nl

Bert Slotman - Administratie

De complete bedrijfs- en salarisadministratie is het domein van oudgediende Bert. Het zal duidelijk zijn dat u voor alle vragen op het gebied van facturatie het eerst Bert raadpleegt. Hetzelfde geldt voor inhoudelijke vragen over verzekering, sociale zekerheid etc.

Telefoon   074 259 21 22
E-mail   bert@simytech.nl

Ülkü Kuru - Administratie

Gelukkig hebben we met Ulku ook een vrouwelijke medewerker in ons team. Ulku verzorgt de uren-administratie en assisteert Bert uiterst deskundig met de verloning en andere administratieve taken. Voor vragen over je uren of je loon kun je altijd bij Ulku terecht!

Telefoon   074 259 21 22
E-mail   administratie@simytech.nl
Copyright © 2021 Simytech | Bestanden delen | C R M
ST FB
Cookies maken het mogelijk deze website te gebruiken. Klik OK om cookies toe te staan.  OK