Over SimyTech

Bij Simytech uitzendbureau staat het vinden van de juiste personeel voor onze opdrachtgevers centraal. Als dynamisch uitzendbureau, opgericht in 2000 en gevestigd in Hengelo, zijn we gespecialiseerd in het leveren van ervaren en zelfstandige vakmensen voor las- en constructiewerk bij kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.

Ons werkgebied is divers en omvat de industrie, (vlees) productie, schoonmaak, tuinbouw en (constructie) bouw. Onze focus ligt op flexibiliteit en klantgerichtheid. We staan dan ook 24/7 klaar om aan uw behoeften te voldoen en u te voorzien van de juiste kandidaten voor de door u gevraagde functies.

Onze werkwijze omvat het zoeken, selecteren en werven van potentiële kandidaten voor onze opdrachtgevers. We maken gebruik van direct search en networking om de beste kandidaten te vinden en bieden onze klanten de garantie dat we de beste potentiële kandidaten voor elke functie selecteren. Dankzij onze brede inzetbaarheid zijn we ook in staat om flexibel in te spelen op uw wensen naar andere vakmensen dan de hierboven genoemde sectoren.

 

Bij Simytech zijn we altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken. We staan open voor iedereen die deel wil uitmaken van ons succesverhaal en zich wil inzetten voor het vinden van de juiste oplossingen voor onze klanten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken wat Simytech uitzendbureau voor jou kan betekenen

Simytech heeft zoals hierboven genoemd ook een technisch branche. De technische branche valt onder simytech-industrieel services en is voornamelijk bezig met het leveren van technisch personeel en het uitvoeren van techniek gerichte projecten. Simytech industrieel services heeft onder andere ook veel ervaring in de petrochemische industrie en heeft daarbij ook talloze projecten succesvol afgerond en zo een breed portfolio opgebouwd. Simytech industrieel services staat klaar voor al u technische gerichte zaken zoals het leveren van technisch personeel, projecten en inspecties uitvoeren en nog veel meer.  Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.