Uitzendkrachten

Vakmensen zijn top!

Voor Simytech zijn vakmensen top. Dat zijn ze sowieso wel, maar voor Simytech geldt dat in het bijzonder. Daarom staat bij ons een laagdrempelig en persoonlijk contact voorop, met oog voor de individuele wensen en behoeften van onze medewerkers.

Dat wij investeren in opleiding en training is voor ons helemaal vanzelfsprekend. Hierdoor kunnen wij ons personeel aan ons binden en verder ontwikkelen.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Goed werk bij prima werkgevers in het binnen- en buitenland
  • Opleiding en training, waardoor groei
  • Persoonlijk contact, ook als het even minder gaat

Zoek je goed werk bij een goed bureau, dan ben je bij Simytech dus aan het goede adres. Kijk eens op de vacature-pagina, daar staat vast iets voor je bij. Of neem snel contact met ons op. We zien je graag!

Privacy

Je kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens omdat we werken met goed beveiligde informatiesystemen en een helder privacy statement. Wanneer nodig passen we onze systematiek of statement aan, zoals per 25 mei 2018 met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Ons actuele Privacy Statement lees je hier.

ABU

Bij Simytech werk je volgens de ABU-cao. Er zijn 3 fasen waarin onze medewerkers kunnen werken.

Fase A: Deze duurt 78 gewerkte weken. Het einde van de uitzendopdracht, of als je ziek wordt, betekent het einde van de arbeidsovereenkomst. Indien er een onderbreking in het werk is die langer duurt dan 26 weken, dan begint de telling in fase A opnieuw. De aanzegperiode is maximaal 14 dagen. Na 78 gewerkte weken in Fase A kom je in Fase B.

Fase B: In Fase B wordt er gewerkt met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd. Binnen een totale periode van 2 jaar mogen er 8 overeenkomsten voor bepaalde tijd worden aangegaan. Indien er tussen twee arbeidsovereenkomsten een periode zit van 13 weken waarin je niet werkt, dan begint de telling in Fase B weer opnieuw. Indien je 26 weken of meer niet werkzaam bent geweest, dan begint de telling weer opnieuw in Fase A. Na fase B kom je in fase C.

Fase C: Dit is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij Simytech

Ziekmeldingen

Mocht je onverhoopt ziek worden, of erger een ongeval krijgen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten: bel Simytech en vraag naar Metin Unal (ARBO-functionaris). Ook als je weer beter bent en het werk hervat, dan moet je dat doorgeven!

Nooit vergeten: veilig werken

Net als jij hechten wij aan de veiligheid en gezondheid van jou en van onze medewerkers. Het veilig werken volgens de voorgeschreven procedures en vergunningen is noodzakelijk voor jezelf, je collega's en het milieu.
Daarom: werk dus veilig of werk niet.

Copyright © 2021 Simytech | Bestanden delen | C R M
ST FB
Cookies maken het mogelijk deze website te gebruiken. Klik OK om cookies toe te staan.  OK